Advertising, branding en content

Wij houden zelf ook erg van privacy

Door Wim van der Oest, chief concept en copy

Beste relatie,

Ook doodmoe geworden van die stortvloed aan mailtjes over de Algemene Verordening Gegevensbescherming? Natuurlijk is het belangrijk, zéker in een tijd waarin het steeds duidelijker wordt hoeveel partijen als Facebook, Google en andere online giganten inmiddels over ons weten.

Aangezien wij zelf ook erg van onze privacy houden, gaan wij natuurlijk ook zorgvuldig om met jouw digitale gegevens.
We hebben ons privacybeleid aangepast om je meer inzicht te geven in hoe wij omgaan met jouw gegevens en die ten alle tijden beschermen. Je kunt ons volledige privacybeleid hier bekijken.

Voor jou, als ontvanger van onze blogs en nieuwsbrieven, komt het er op neer dat:    
    •    we je gegevens alleen gebruiken waarvoor we ze van je gekregen hebben, in dit geval voor het sturen van blogs en/of nieuwsbrief
    •    we nooit bijzondere of gevoelige gegevens van je verwerken
    •    we jouw gegevens nooit verkopen aan/delen met derden
    •    we je uitschrijven en je gegevens verwijderen als jij dat wilt

Mocht je onze blogs en nieuwsbrieven niet langer willen ontvangen, meld je dan af via de link onderaan de ontvangen mail. In dat geval worden jouw gegevens onmiddellijk verwijderd.

Natuurlijk hopen we dat je het wél op prijs stelt onze blogs en nieuwsbrieven te blijven ontvangen en op de hoogte te blijven van waar Redbone zoal mee bezig is en wat onze visie is op verschillende aspecten van ons mooie communicatievak. 

Deel deze blog op: